Prezentare generala

Salutare,

Suntem Fit-Nest, cel mai nou studio de fitness și EMS care se va deschide în curând în Cluj-Napoca pe strada Buna ziua, nr. 12. Echipa noastră tânără și dinamică este pregătită să aducă o abordare inovatoare în domeniul fitnessului și acum căutăm fete pasionate si cu experiență în acest domeniu, dornice să se alăture aventurii noastre.

Ce ne dorim de la tine ca receptionera în cadrul Fit-Nest? În primul rând, căutăm candidate care să aibă mereu zambetul pe buze si o atitudine pozitiva fata de client, să pună accent pe atenția la detalii, responsabilitate și seriozitate. Te așteptăm în echipa noastră dacă ești un adevărat promotor al stilului de viață sănătos și dacă îți place să încurajezi pe alții să își atingă obiectivele personale de fitness într-un mediu pozitiv și stimulativ.

Detalii job:
Program de lucru: 6 ore pe zi, se lucrează în schimburi și două sâmbete.
Salariu: începem cu 3000 RON net, cu contract de muncă iar in funcție de realizari, venitul tău va crește treptat. Suntem serioși când vine vorba de asta. Ca membru al echipei noastre, vei beneficia de acces gratuit la toate echipamentele noastre moderne de fitness, inclusive la sauna. (poți trage cu ochiul pe site-ul nostru să vezi despre ce e vorba)
Locație: Cluj-Napoca, strada Bună ziua, nr. 12.

Dacă te simți inspirată de această oportunitate și ești pregătită să îți aduci aportul în comunitatea de fitness din Cluj-Napoca, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău, împreună cu o fotografie, la adresa de e-mail: contact@fit-nest.ro. Dacă ai nevoie de mai multe informații, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 0751284716.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem și să lucrăm împreună pentru a aduce cel mai bun serviciu de fitness în orașul nostru!

Cu drag,
Echipa Fit-Nest

www.fit-nest.ro

Tagged as: , , ,