Legaturi rapide: Ghid adaugare Pachet joburi / Ghid adaugare loc de munca /

1. Cat timp pot folosi anunturile din Pachetul 1 +2 Anunturi Gratuite?

Adaugarea anunturilor gratuite din acest pachet sunt limitate la luna achizitiei, indiferent de ziua in care s-a facut achizitia. 

2. De ce nu reusesc sa Finalizez comanda pentru Pachetul 1+2 Anunturi Gratuite/lunar?

Verifica cosul, probabil ai adaugat, din greseala,  mai mult de 1 pachet cu anunturi gratuite. Sterge toate pachetele suplimentare adaugate.

3. Cu ce difera anuntul din Pachetul1+2 Anunturi Gratuite de cel Standard? 

Anunturile Gratuite sunt valabile 30 de zile si nu beneficiaza de niciun fel de atentie cu privire la rezultate si vizibilitatea pe site/mediul social. In plus, anunturile Standard sunt Reactualizate o singura data, dupa 7 zile.

4. Cu ce difera anuntul Promovat de cel Standard? 

Anuntul Promovat este astfel conceput incat expunerea/vizibilitatea acestuia sa fie Superioara. Astfel, acesta este Afisat aleatoriu in bannerul Premium timp de 7 zile, Afisat in primele rezultate pe pagina principala si pe paginile categoriilor locurilor de munca aferente pentru 7 zile, Evidentiat grafic timp de 7 zile, Promovat in newsletter-ul saptamanal si Reactualizat dupa primele 7 zile. Durata/Valabilitatea anuntului este de 30 de zile

5. Unde a disparut pachetul cu anunturile mele gratuite? mai avem cateva anunturi in acel pachet.

La inceputul fiecarei luni, toate pachetele gratuite sunt anulate, astfel, Anunturile ramase nefolosite se anuleaza. Pentru adaugarea de anunturi va trebui sa va activati Pachetul gratuit in fiecare luna.

6. Cat astept activarea Pachetului cu anunturi Gratuite?

Pachetul Gratuit se activeaza in mod automat si imediat. Puteti adauga anunturi din acest pachet imediat dar, la fel cu toate anunturile, acestea urmeaza a fi verificate/moderate si abia apoi publicate de catre un operator.

7. Cat astept moderarea/aprobarea unui anunt?

In zilele lucratoare, in medie, anunturile sunt moderate si publicate in 2 ore.

8. Doresc sa Promovez un anunt deja adaugat in sistem. Pot face acest lucru?

Da. Puteti promova orice anunt. Achizitionati un anunt Promovat si comunicati-ne pe adresa de email: listare@locuridemuncacluj.net alaturi cu Dovada de plata a facturi, linkul anuntului pe care doriti sa-l promovati.

9. Cum pot achizitiona un Anunt promovat sau un Pachet cu anunturi platit?

Dupa adaugarea in cos a Pachetului si Plasarea comenzii, vi se va genera imediat si transmite prin email Factura Proforma corespunzatoare comenzii dvs. Plata acesteia se face prin Transfer bancar direct. Dupa transmiterea Dovezii de plata la adresa de email: listare@locuridemuncacluj.net va vom transmite factura finala si va fi activat Pachetul si anunturile adaugate.

10. Cat astept activarea unui Anunt Promovat? 

In zilele lucratoare, in medie, anunturile sunt moderate si publicate in  2 ore.

11. Care este perioada de timp in care voi putea accesa aplicatiile la locurile de munca adaugate?

Pastram aplicatiile timp de minim 6 luni de la momentul aplicarii.

12. Care este valabilitatea Pachetelor cu anunturi achizitionate?

Perioada de timp in care un anunt din Pachetele cu Valoare poate fi folosit este de 1 an.

13. Am adaugat un anunt, nu am adaugat un pachet pentru acesta dar, acesta a fost listat pe site pentru cateva zile! 

Principalul scop al site-ului este de Informare a candidatilor și de a oferi un Instrument de Recrutare la dispozitia Angajatorilor clujeni. De aceea, daca consideram ca un loc de munca este important pentru publicul Clujean, il listam Arbitrar pentru 2-3 zile.

Nu ati gasit raspunsul cautat? Puneti intrebarea dvs. aici