1. Cu ce difera anuntul Promovat de cel Standard? 

Anuntul Promovat este astfel conceput incat expunerea/vizibilitatea acestuia sa fie Superioara. Astfel, acesta este Afisat aleatoriu in bannerul Premium timp de 7 zile, Afisat in primele rezultate pe pagina principala si pe paginile categoriilor locurilor de munca aferente pentru 7 zile, Evidentiat grafic timp de 7 zile, Promovat in newsletter-ul saptamanal si Reactualizat dupa primele 7 zile. Durata/Valabilitatea anuntului este de 30 de zile

2. Cat astept activarea Pachetului cu anunturi?

Pachetul Bonus/Gratuit se activeaza in mod automat si imediat. Puteti adauga anunturi din acest pachet imediat dar, la fel cu toate anunturile, acestea urmeaza a fi verificate/moderate si abia apoi publicate de catre un operator.

3. Cat astept moderarea/aprobarea unui anunt?

In zilele lucratoare, in medie, anunturile sunt moderate si publicate in 2 ore.

4. Doresc sa Promovez un anunt deja adaugat in sistem. Pot face acest lucru?

Da. Puteti promova orice anunt. Achizitionati un anunt Promovat si comunicati-ne pe adresa de email: listare@locuridemuncacluj.net alaturi cu Dovada de plata a facturi, linkul anuntului pe care doriti sa-l promovati.

5. Cum pot achizitiona un Anunt promovat sau un Pachet cu anunturi platit?

Dupa adaugarea in cos a Pachetului si Plasarea comenzii, vi se va genera imediat si transmite prin email Factura Proforma corespunzatoare comenzii dvs. Plata acesteia se face prin Transfer bancar direct. Dupa transmiterea Dovezii de plata la adresa de email: listare@locuridemuncacluj.net va vom transmite factura finala si va fi activat Pachetul si anunturile adaugate.

6. Cat astept activarea unui Anunt Promovat? 

In zilele lucratoare, in medie, anunturile sunt moderate si publicate in  2 ore.

7. Care este perioada de timp in care voi putea accesa aplicatiile la locurile de munca adaugate?

Pastram aplicatiile timp de minim 6 luni de la momentul aplicarii.

8. Am efectuat plata cu Card Bancar.

Platile cu card bancar sunt Procesate pe baza datelor comenzii, a codului CVV / CVV2 de pe spatele cardului bancar. Platile sunt procesate de catre o divizie a celui mai mare procesator de plati international Paypal.com si sunt recunoscute de sistem imediat.

cvv (1)

Dupa efectuarea platii comanda dvs. este pregatita de livrare iar factura dvs. va fi transmisa prin email de catre compartimentul de contabilitate.

9. Care este valabilitatea Pachetelor cu anunturi achizitionate?

Perioada de timp in care un anunt din Pachetele cu Valoare poate fi folosit este de 1 an.

10. Am adaugat un anunt, nu am adaugat un pachet pentru acesta dar, acesta a fost listat pe site pentru cateva zile! 

Principalul scop al site-ului este de Informare a candidatilor și de a oferi un Instrument de Recrutare la dispozitia Angajatorilor clujeni. De aceea, daca consideram ca un loc de munca este important pentru publicul Clujean, il listam Arbitrar pentru 2-3 zile.

Nu ati gasit raspunsul cautat? Puneti intrebarea dvs. aici