Prezentare generala

Suntem o familie generoasa, respectuoasa si organizata in cautarea unei persoane pricepute cu copiii, pentru o colaborare stabila si de nadejde.

Cautam o doamna sau o domnisoara responsabila, indiferent de varsta, pentru a-i fi de ajutor lui mami in ingrijirea baietelului nostru de aproape 3 ani si a fratiorului lui acum de 7 luni.  Bona se va juca si va petrece timp placut cu baietelul mai mare in timp ce mami va avea grija de cel mic si invers, il va preula pe cel mic atunci cand mami va fi solicitata de fratiorul mai mare.

Dupa cateva saptamani de adaptare, bona il va ingriji constant pe fratiorul mai mic, in prezenta sau absenta mamei, in timp ce  fratiorul mai mare va fi la gradinita sau in grija mamei. Ocazional, bona poate ramane simultan cu ambii copii, insa nu va ramane niciodata cu ambii copii in caz de boala acuta pentru unul dintre acestia. Bona se va ocupa strict de copii, NU va avea sarcini de menaj.

 

Locatie: Gheorgheni

Program: 8h/zi in intervalul 07:30 la 15:30

 

Daca iti doresti sa un loc de munca palcut, o familie respectuoasa si un venit stabil, aplica aici sau contacteaza-ne la nr de telefon afisat. Agentia Azaleea ne va ajuta sa te cunoastem si sa incepem o colaborare satisfacatoare si de durata.

Tagged as: , ,