Prezentare generala

Ca şi responsabilităţi, vei avea ocazia să te ocupi de cercetarea pieţei, contactarea clienţilor, programarea vizionărilor, încheierea contractelor, menţinerea legăturii cu clienţii agenţiei.

Nu trebuie să ai o pregătire prealabilă (dar reprezintă un avantaj), dar cerem de la tine entuziasm, dorință de a învăța, proactivitate şi perseverenţă. Viitorii tăi colegi de la RBC Imobiliare își vor dedica timpul pentru instruirea ta și inițierea în poate unul din cele mai vibrante domenii de muncă din Cluj-Napoca.

Ce îți oferim în schimb? Îți oferim un mediu plăcut de muncă într-un sediu modern situat în cartierul Mărăști, un mediu liniștit de muncă, unde vom face tot posibilul să zâmbești în fiecare zi. Ai posibilitatea de a-ți crea propriul program de muncă, iar dacă ești student te așteptăm cu drag să îți faci la noi internship-ul sau practica. Pe lângă toate acestea primești, bineînțeles, salariu fix cu carte de muncă full-time, comisioane, bonusuri și cadouri pentru cei mai buni angajați ai lunii. Bănuim că nu mai este nevoie să îți spunem că beneficiezi de mașină de firmă pentru deplasări, calculator, iar suportul tehnic este de 100% în cazul în care ai o idee cât de mică, dar genială.

Dacă dorești să te alături unei echipe cu experiență, unei echipe orientate spre performanță atunci trimite-ne CV-ul tău  şi noi te vom contacta.

Despre RBC Imobiliare

RBC Imobiliare oferă consultanță de specialitate în tranzacționarea proprietăților imobiliare.